DUYURULAR:

serhat3.gif

Üye Alanı

Online Üyeler

Üye Bağlı Değil

Google Arama

Google

Kimler Online

logo_asciokulu.jpg

Site İstatistik

Baslangiç tarihi: 07-07-2007
Bugün905
Dün1640
Bu Hafta2528
Bu Ay16638
Toplam314077
TOKİ TEMELİ ATILARAK KURALAR ÇEKİLDİ PDF Yazdır E-posta
 
  Mengen Belediyesi ve  Toplu Konut İdaresi ( TOKİ )tarafından yapılan 240 dairelik konutların temeli atılarak kuraları çekildi.
  Kiremitlik Mevkiinde 100 dönümlük bir alan üzerinde yapımına başlanılan ve içerisinde 240 adet daire, cami, alış veriş merkezi  ve yeşil alandan oluşan TOKİ inşaatının...
  temeli, Ak Parti  Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, CHP Zonguldak milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bolu Valisi M. Ali Serindağ,Mengen Kaymakamı A. Fuat Atik,Mengen Belediye Başkanı Yurdakul Eröz, Pazarköy Belediye Başakanı Ramazan Albaş, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Toki yetkilisi  Ergün Erdoğan,  Siyasi parti temsilcileri ve Mengenlilerin katıldığı bir tören ile atıldı.
  Yapılan dua eşliğinde kurban kesilerek Mengen Belediye Başkanı Yurdakul Eröz ve protol üyeleri tarafından hep birlikte butona basılarak temel atma töreni gerçekleştirildi.
   Buradaki törenin ardından kapalı spor salonuna geçilerek hak sahipleri  noter huzurunda kuralarını çekerek dairelerini belirlediler.
    Kura çekiminden önce bir konuşma yapan Mengen Belediye Başkanı Yurdakul Eröz, Biz bu yola 2 sene önce çıkmıştık.TOKİ ile başbaşa verip devletin imkanlarını Mengen’e getirmeye çalıştık.Bazı talihsiz nedenlerden dolayı 2 yıl gibi gecikmelide olsa bugün Toki’nin temellerini attık.Daha önce Toplu konutları yapabilmek için 4 arsa üzerinde çalışmalar yaptık.Bu 4 arsadan 3 tanesini gerçekleştirmeye gücümüz yetmedi.Bazı aşmamız gereken noktaları aşamadık.Bu konuda sayın Milletvekilimiz Yüksel Çoşkunyürek bize yardımcı ve destek oldu ama sorunları aşamadık, bu konutlar 2 yıl önce başlasaydı bugün içinde oturulur şekle gelecekti ve dolayısıyla her daire 20.bin ytl ucuza mal olacaktı.Bunlara sebep olanları Allah’a havale ediyorum ve hakkımı helal etmiyorum.Bu 240 konutun yapılmasında bize destek veren Bolu milletvekili yüksel Coşkunyürek’e, manevi desteklerini esirgemeyen Bolu Valisi M. Ali Serindağ ve İlçe Kaymakamı A. Fuat ATİK’ e, belediye meclis üyelerine, il tarım müdürlüğüne, toki yetkililerine teşekkür ediyorum ve herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, dedi.
    Bir şölen havasında çoşkuyla gerçekleşen temel atma ve kura çekme töreninde yöresel davul- zurna ekibide gösteriler yaptı.Misafirlere tavuk,pilav ve ayran ikram edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yorumlar (14)Add Comment
...
yazar SEVİLL, Mayıs 04, 2008
İSTE MENGENİN BİR GÜZELLİ DAHA BENDE GELMEK İSTERDİM AMA İST İŞLER YOGUNDU DAVULU ZURNALI ÇOK GÜZEL BİR AÇILIŞ OLMIŞ MENGENEDE BU YAKIŞIR BU GİBİ ORGANİZASYONLARIN DEVAMINI DİLERİZ
TEBRİKLER
yazar Aziz ŞEN, Mayıs 04, 2008
Büyük bir gayretle çalışarak, TOKİ marifetiyle Devletin bu hizmetini Mengen'e getiren ilgili kişileri tebrik ederim.Herkese hayırlı olsun.
...
yazar hamit arslan, Mayıs 04, 2008
mengenliler için hayırlı olsun allah güle güle oturmak nasip etsin
hayırlı olsun
yazar FATOS, Mayıs 05, 2008
herkes için hayırlı uğurlu olsun ALLAH herkese güle güle oturmak nasip etsin.emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
HELAL OLSUN
yazar nursel, Mayıs 05, 2008
Sayın başkanım dün ben de oradaydım ve öncelikle sizi tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.Ben şahsen kendi adıma inanılmaz derecede huzurluydum.Helal olsun sizin gibi başkana hepimizi ev sahibi yaptınız Allah razı olsun.
hayırlı olması dileğiyle
yazar fero, Mayıs 05, 2008
Sayın başkanım öncelikle mengenimize böyle güzellikler getirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum mengen e ve mengen halkına hayırlı olsun emeği geçen herkese çok teşekkürler ve organizasyonların devamını diliyoruz...
iyi çalışmalar
yazar eda ERTÜRK, Mayıs 05, 2008
herkese hayırlı ugurlu olması dileğiyle smilies/kiss.gifçalışmalarınızda başarılar dilerim..
hayellerim gercek oldu
yazar hanife akdogan, Mayıs 05, 2008
2YILDIR BÜYÜK SABIRSIZLIKLA BEKLEDİGİM AN AMA İŞ NEDENİYLE ORADA OLAMADIGIM İCİN ÜZGÜNÜM AMA EŞİM BENİM YERİME ORADAYDI BAŞTA BELEDİYE BAŞKANI YURDAKUL ERÖZ BEY VE TÜM EMEGİ GECENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM HAYIRLI OLSUN AMİN
abdullah
yazar abdullah, Mayıs 05, 2008
halis abi çok şanslısın valla ilk sana çıktı hemde tokinn en güzel yerinden inş güle güle oturursun ben senn çırak abdullah
...
yazar zeynel akman, Mayıs 06, 2008
nihayet ev sahibi olabileceğiz emeği geçen başta belediye başkanımız yurdakul bey olmak üzere herkeze sonsuz teşekkürler
...
yazar CAZLAR, Mayıs 06, 2008
Başkanım asıl biz size teşekkür ederiz minnettarız size
...
yazar Ahmet Özçelik, Mayıs 06, 2008
Sayın Başkan azminizle doğru gördüğünüz yolda yılmadan ilerlemeniz sayesinde yapılacak olan konutların mengenimize hayırlı olmasını dilerim.saygılarımla.
...
yazar sevgi, Mayıs 06, 2008
sayin yurdakul bey mengenli olarak mengene ne kadar hasret kaldigimi ve mengenin burnumda nasil tuttugunu bilemezsiniz boyle bir organizasyonu son anda duydum ve kacirdim inanin kahroldum kolum kanadim kirildi dilerim toki evleri tekrarlanir buyuk basarinizi kutlarim

sevgi dilcan
hayırlı olsun
yazar pazarköylü serdar, Mayıs 10, 2008
herkese hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun.

Yorum Yaz
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Önceki   Sonraki >
Design by Karizma Studio

Bütün hakları saklıdır, izinsiz kopya edilemez ve kullanılamaz! Copyright © 2006-2008  © mengeninsesi.com

Site Sahibi: Yurdaer ÖZTÜRK - FOTO ÖZTÜRK Tel 0 374 356 1134 © 2006