DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053602-1,04%
Bolu
12°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Rahha

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen İlker Çavga Senarist İlker Çavga Oyuncular: Günce Ateş,İlhan Karamanoğulları,Ulukan Ağdaş Tür:

Karısını çok seven bir kral, kendi ölümünden sonra karısının başka bir kral ile birlikte olmasını istememektedir. Bu durumun gerçekleşmesini önlemek için kral, define cinlerinin atası ve en tehlikelisi olan Rahha‘ya düğününde eşine hediye ettiği bileziği sunarak bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre kral öldüğünde Rahha kraliçeyi öldürecektir ve bilezik Rahha’ya kalacaktır. Ancak gerçekten öldüğünde Rahha, yaptıkları anlaşmaya uymaz ve kraliçeye büyü yaparak onu kalesi Azdavaz’a hapseder ve bileziği Kral'ın kurganına gömer. Büyünün bozulması bileziğin kurgandan çıkmasıyla mümkün olabilecektir. Bitirme tezi için paranomal bir olayı kaydetmek isteyen Ufuk, Berre, Simge, Atakan ve İlker, bu amaçla Afyonkarahisar'a gider. Bölgede yapılan röportaj sırasında Atakan, bileziği bulur ve gizlice onu cebine atar. Bu bin yıllık büyünün bozulmasını sağlar. Kraliçe'nin serbest kalması Rahha'yı öfkelendirir. Bu sırada ekip üyeleri tuhaf olaylar yaşamaya başlar ve kendilerine cinlerin musallat olduğunu düşünürler. Ancak onlara musallat olan cinler değil daha kötüsü Rahha'dır.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.