DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9400 0.27%
ALTIN 2.441,060,75
BITCOIN 2061778-2,64%
Bolu
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

r
r
Asuman Şentürk Tekin Mengen’de

Asuman Şentürk Tekin Mengen’de

ABONE OL
7 Nisan 2023 10:04
Asuman Şentürk Tekin Mengen’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asuman Şentürk Tekin Mengen’de
Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayı Asuman Şentürk Tekin, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ile CHP Mengen ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Aday Adayı Asuman Şentürk Tekin Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Mengen Belediye Başkanı Bulut CHP aday adayı Asuman Şentürk Tekine başarılar diledi.

Mengen Belediye başkanı Turhan Bulut “Ülkemize Bolumuza inşallah 14 Mayıs akşamı baharlar gelecek. Asuman hanıma bu yolda başarılar diliyorum” dedi. CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Asuman Şentürk Tekin ise “Güzel ilçemiz Mengen’imizin kıymetli başkanı Turhan Bulut beyefendiye ziyarette bulunduk. Kendisinin sıcak samimi karşılaması bizleri çok mutlu etti. Değerli başkanımın da söylediği gibi inşallah 14 Mayıs’ta Ülkemize Baharlar gelecek” diye konuştu.

2. DURAK CHP MENGEN İLÇE BAŞKANLIĞI

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin’in Mengen ziyaretindeki ikinci durağı ise Cumhuriyet Halk Partisi Mengen İlçe Başkanlığı oldu. Mengen İlçe Başkanı Av. Nail Dursun Kırbaş, Asuman Şentürk Tekin’in ziyaretinden oldukça memnun olurken kendisine çıktığı yolda başarılar diledi. Kırbaş “Asuman Şentürk Tekin’e çıktığı bu güzel yolda başarılar diliyorum. 14 Mayıs’ta Türkiye’mize baharlar gelecek” dedi.

Asuman Senturk Tekin Turhan Bulut 1024x538 1

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.