DOLAR 35,5645 0.38%
EURO 36,6321 0.05%
ALTIN 3.094,090,03
BITCOIN 36366483,37%
Bolu

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

r
r
İlham Veren Hikayeler Serisi Başlıyor: “Lezzetin Köklerinden Zirveye”

İlham Veren Hikayeler Serisi Başlıyor: “Lezzetin Köklerinden Zirveye”

ABONE OL
30 Ekim 2024 10:00
İlham Veren Hikayeler Serisi Başlıyor: “Lezzetin Köklerinden Zirveye”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlham Veren Hikayeler Serisi Başlıyor: “Lezzetin Köklerinden Zirveye”

4 Kasım 2024’te, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mengen Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü, iki Michelin yıldızına sahip ünlü şef Fatih Tutak’ı ağırlayacak.

“Lezzetin Köklerinden Zirveye” başlıklı söyleşi, BAİBÜ Genç Aşçılar Topluluğu (GATO) tarafından düzenleniyor ve gastronomi dünyasında önemli bir yere sahip olan şef Fatih Tutak, katılımcılarla başarı hikayesini paylaşacak. Etkinlikte, geleceğin aşçılarına ilham verecek kariyer yolculuğunu anlatacak olan Tutak, gastronominin inceliklerini ve lezzetin köklerini nasıl zirveye taşıdığını aktaracak.

Tarih: 4 Kasım 2024
Saat: 12.00
Yer: BAİBÜ Mengen Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü Konferans Salonu
Moderatör: Öğr. Gör. Berker Çiftçi

Genç aşçılar ve gastronomi dünyasına ilgi duyan herkesi bu ilham verici etkinliğe davet ediyoruz.

Bilgi ve İletişim:
Instagram: @mengenascilik

fatih tutak

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.