DOLAR 46,1217 0.03%
EURO 53,3890 0.32%
ALTIN 6.426,850,11
BITCOIN 2889417-0.81092%
Bolu
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

r
r
Kaçak kazı yapan şüphelilere suçüst: 9 gözaltı

Kaçak kazı yapan şüphelilere suçüst: 9 gözaltı

ABONE OL
13 Aralık 2022 10:00
Kaçak kazı yapan şüphelilere suçüst: 9 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mudurnu ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptıkları kaçak kazı operasyonunda suçüstü yakalanan 9 şüpheli gözaltına alındı.
ilçesi Çevreli Köyü Ormaniçi mevkiinde bulunan SİT alanında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda olay yerinde yaklaşık 1 metre derinliğinde ve 1,5 metre genişliğinde açılan çukurda kazı yapan 9 kişi suçüstü yakalandı. Şüphelilerin kazı sırasında yanlarında bulundurdukları 3 adet kürek, 2 adet kazma, 1 adet balyoz, 1 adet küçük tip balta, kazı malzemeleri, poşet içerisinde bir miktar kemik ve tuğla parçaları, 1 adet bilgisayarlı arama cihazı, 1 adet laptop bilgisayar ile 1 adet bakır ve su arama cihazı ve 2 adet tabancaya jandarma ekipleri tarafından el konuldu.
Gözaltına alınan 9 kişi, ifadeleri alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5bdc3fcceb10bb43c0b97d51

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.