



Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinin genç sporcusu Nidanur Bostancı, Balkan Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Türkiye’yi ve Gökçesu’yu gururlandırdı.
Basri Bostancı’nın torunu, Mutlu Bostancı’nın kızı Nidanur Bostancı’nın uluslararası arenada elde ettiği başarı, ailesi ve belde halkı tarafından sevinçle karşılandı.
Başkan Mehmet Yılmaz’dan Nidanur’a Tebrik
Gökçesu Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, başarılı sporcuyu ve ailesini belediyede ağırlayarak Nidanur Bostancı’ya hediyesini takdim etti.
Başkan Yılmaz, Nidanur’un elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç sporcuyu tebrik etti. Yılmaz, Nidanur’un azmi, başarısı ve örnek spor ahlakıyla herkese gurur yaşattığını belirtti.
Nidanur Bostancı’nın Gökçesu’nun adını uluslararası alanda duyurmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, başarılı sporcuya spor hayatında üstün başarılar dileyerek yetişmesinde emeği geçen ailesine ve antrenörlerine teşekkür etti.
Genç yaşında önemli bir başarıya imza atan Nidanur Bostancı’nın bronz madalyası, gurur ve sevinç kaynağı oldu.














Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.